Tips For Eiendomssatsingen

Det er for tiden noen veldig betryggende faktorer om det kommersielle eiendomsmarkedet som bør få deg til å føle deg bra. Men for alle aspekter av markedet som forbedrer seg, er det to til som faller. Forsikre deg om at du leser disse tipsene før du handler i noen form for kommersiell eiendom.

Næringseiendom er en stor investering for alle i eiendomsspillet. En god ting å huske er at det er en prosess som tar lengre tid å komme gjennom. Du bør undersøke, og bli kvalifisert for et kommersielt lån før du selv leter etter en eiendom å investere i.

Leiligheter og rekkehus har alle en huseierforening med spesielle regler pålagt av dem kalt pakter, betingelser og restriksjoner (CC &Rs). Les alltid cc&rs. De kan begrense eller regulere praktisk talt hva de vil fra fargen på huset ditt til å parkere bilen din. I de fleste tilfeller er målet deres å fremme samsvar, men du kan finne ut at det ikke er noe for deg.

Du kan runde av porteføljen din ved å investere i næringseiendom. Sørg for å gjøre leksene dine og innse at det er noen forskjellige spilleregler i det kommersielle eiendomsmarkedet sammenlignet med boligeiendomsmarkedet. Det er stort potensial for å eie næringseiendom, bare gjør leksene dine godt før du investerer.

Du kan bruke kontant-til-kontant-formelen til å bestemme beløpet som trengs for den første investeringen. Denne tilnærmingen brukes oftest av investorer som er avhengige av finansieringsaktiviteter for å skaffe kontantene som trengs for å kjøpe eiendommen; bruk den til å sammenligne Year One-ytelsen til konkurransedyktige egenskaper.

Få selgere interessert i deg. Du vil at selgerne skal kjempe for at du skal kjøpe eiendommen deres, og sikre at du får den største avtalen og den beste forhandlingen ut av avtalen. Hvis du er en verdsatt kjøper, vil selgere søke deg mer enn du søker dem.

Når du leter etter en megler, er en av tingene du må fokusere på om de er generalist eller spesialist. En spesialist vil ha flere ferdigheter innen feltet du ser på, noe som vil tillate deg å få en best mulig avtale.

Når du inngår avtale med en kommersiell eiendomsmegler, må du sørge for at du inkluderer en del som lar deg si opp avtalen innen en viss tidsramme. Derfor, hvis du ikke liker jobben han eller hun gjør, vil du ha et utløp for å finne noen bedre.

Form relasjoner med långiverne dine i forkant av å prøve å kjøpe en næringseiendom. Kommersielle lån kan være svært forskjellig fra boliglån. Å vite vilkårene og hva du kvalifiserer for kan hjelpe deg med å gjøre smarte kjøp. Det kan også hjelpe deg med å bestemme hva forskuddsbetalingsbehovene dine kan være, og når du kanskje må vurdere å hente inn en investor.

Så mye som du kan være beroliget med næringseiendom, må du imidlertid fortsatt være veldig realistisk. De fleste som investerer i næringseiendom i disse dager taper til slutt penger. Etterspørselssiden i markedet har krympet. Ta hensyn til disse tipsene før din neste kommersielle handel.